Candy GVS H9A2TCE - Виж цената

Ревю на Candy GVS H9A2TCE

Ревюта Сушилни
8.3

Рейтинг

Candy GVS H9A2TCE

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова сушилня, която освен да изсушава вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим сушилня Candy GVS H9A2TCE! Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня от Candy.

Candy GVS H9A2TCEВиж цената за днес

Candy GVS H9A2TCE Review

Лесно сушене – благодарение на тази програма, дрехите ви са сухи за изключително кратко време, а тяхната мекота и цветове са запазени до максимална степен.

Отложено програмиране – тази функция ви позволява да настроите изсушаващата програма предварително, а сушилнята да стартира своята работа по-късно. По този начин дрехите ви ще бъдат сухи в удобен за вас момент и няма да се налага да ги оставяте да стоят часове след края на изсушаващия цикъл в сушилнята.

Виж още: Ревю на Heinner HCD-V804B

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Сребристата рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Сушилня Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE разполага с изключително удобни и практични размери от 59.6 х 60 х 85 cм (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии, разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 69dB при изсушаване на вашите дрехи, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична, благодарение на енергийният клас А++, към който спада уреда. С капацитета си от 9кг., този уред ще изсуши ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на сушилнята.

Функции и защита

Сушилнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Това гарантира както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита по време на работа на вашия нов домашен електроуред.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, уреда ще изсуши дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия.

Нашето мнение за продукта

Candy GVS H9A2TCE е изключително ефективна сушилня, която ще се погрижи за изсушаването на вашите дрехи дори от най-деликатни материи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password