Candy CS4 1372D3/2 - Виж цената

Ревю на Candy CS4 1372D3/2

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Candy CS4 1372D3/2 

Държите ли на безупречната чистота на вашите дрехи? Искате ли нова пералня машина, която да гарантира тяхното перфектно изпиране, като същевременно запазва техните цветове и качество на материите? Имате я! Днес ще ви представим Пералня Candy CS4 1372D3/2 с най-висок енергиен клас А+++ и 16 различни изпиращи програми, тя ще осигури искрящата чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази техните цветове наситени, а материите – меки, както в първия ден на тяхното закупуване.

Виж цената за днес

Candy CS4 1372D3/2 Review

Smart Check – Тази фу нкция ви позволява да проверите състоянието на пералнята, като използвате вашия личен смартфон. Приложението, засича евентуалните технически проблеми, възникали във вашата пералня машина, като ви предлага лесни и бързи решения за тях, без да се налага да се налага да използвате скъпите услуги на майстори.

Оставащо време – благодарение на тази функция, вие можете да настроите вашата пералня машина да стартира изпиращия си цикъл в точно определено време. Вашите дрехи ще бъдат изпрани в най-удобният за вас момент, благодарение на тази иновативна технология.

Child Lock – това е функция за безопасност, която предпазва децата от случайно нараняване, когато вашата пералня машина е включена. Вече не е нобходимо да се притеснявате, дори когато вашите малчугани играят около пералнята машина.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Спорт – тази програма е специално създадена за тези от вас, за които спортът е неизменна част от ежедневието. Дори най-упоритите петна от вашите спортни дрехи ще бъдат трайно заличени, а неприятните миризми ще бъдат напълно премахнати, като същевременно ще бъде запазено качеството на специфичната спортна материя.

Candy CS4 1372D3/2

Виж още: РЕВЮ: Пералня Whirlpool FDLR 70220 S – Цена и мнения!

Пералня Candy CS4 1372D3/2 е с елегантен бял дизайн, а вграденият дигитален дисплей, допринася за стилния завършек на нейната визия. Тя разполага с размери от 43.2 х 60 х 85см., което я прави удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, без да заема голяма част от наличното ви пространство.

С максимален капацитет на товаримост от 7кг., стандартно предно зареждане, дълбочина на барабана от 43,2см. и ляво отваряне на люка, вие ще можете лесно да зареждате своята пералня както с по-големи количества дрехи, така и с по-обемисти текстилни изделия, като одеала, пердета и пр. Изключително мощната скорост на въртене от 1300rpm, ви гарантира качественото изпиране дори на най-упоритите петна и замърсявания.

Освен много ефективна, тази пералня машина е и много енергоикномична. С годишен разход на електроенергия от 175kWh и на вода от 9600л., тя гарантирано ще изпере вашите дрехи с максимално качество, като същевременно ще намали битовите ви сметки за ток и вода. Също така, този уред е изключително тих. С ниво на шума от 79dB при центрофугиране и 58dB при изпиране, вашето спокойствие гарантирано няма да бъде нарушено от неприятни шумове, възпроизведени от вашата пералня машина, когато тя се намира в своя работен режим. Възможността за избор между 16 различни изпиращи програми, ви гарантира перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от техните тъкани и цветове.

Нашето мнение за продукта:

Нова, със стилен дизайн, практични размери и множество изпиращи функции, пералня Candy CS4 1372D3/2 ще осигури перфектната чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то тази пералня е идеалният избор за вас. Този уред ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password