Bosch WAY32891EU - Виж цената

Ревю на Bosch WAY32891EU

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Bosch WAY32891EU 

Ако обичате дрехите ви да бъдат безупречно чисти, а качеството и цветовете им да останат непокътнати, държите на качеството на работата на пералнята ви машина и на възможността за множество и различни програми за изпиране – ние имаме точния продукт за вас. Пералня Bosch WAY32891EU с енергиен клас А+++ и иновативни функции като i-Dos е идеалното решение за вашето домакинство.

WAY32891EU

Виж цената за днес

Bosch WAY32891EU Review

Клас на енергийна ефективност A+++ : Най-високият енергиен клас ви предоставя възможността за 30% по-голяма ефективност при работа на вашата пералня машина.

i-Dos – интелигентната система за дозиране преценява с изключителна точност точно колко перилен препарат и вода са необходими за цикъла на изпиране, според избраната от вас програма. Дрехите ви ще бъдат безупречно изпрани, а парите ви за препарат и вода, ще бъдат спестени.

AntiStain система за надеждно отстраняване на петна – тази система отстранява с изключителен замах 16 от най-упоритите петна от вашите дрехи. Шоколад, трева или червено вино – няма петна, които системата да не може да премахне напълно.

ComfortControl Plus с индикатор за консумация – използването на вата пералня машина е по-лесно от всякога, благодарение на индикатора за консумация. Те се грижат за използването на оптимално количество вода и минимален енергоразход.

VarioDrum – система, която осигурява оптимални резултати изпиране на вашите дрехи, без да уврежда тъканите и да избелва цветовете им.

WAY32891EU-3

Виж още: РЕВЮ: Пералня Samsung WW70J3283KW – Цена и мнения!

Пералнята машина разполага с впечатляващ капацитет на натоварване от 9кг, което я прави идеална за многочленно семейство или изпиране на големи количества дрехи. Барабанът е с капацитет от 65 литра и има специален LED светлинен ефект. При изпирането, машината осигурява въртене от 1600 оборота в минута. Тя разполага още с EcoSilence тип двигател, който е най-тихият, по отношения на шум , като неговото ниво е едва 74 db.

WAY32891EU-2

Системата ActiveWaterPlus е дозираща система, която помага за намаляване на ефективния контрол на потреблението на вода.

Функция отложен старт – благодарение на тази функция, вече можете да зададете желаното от вас време за работа на пералнята машина предварително. Дизайнът е изграден върху контраста между бяло и сребристо, с наистина впечатляващ външен вид. Централната част има сребърни вложки и много големи размери, чийто диаметър е 32 см. Отварянето на вратата на 180 градуса позволява наистина удобно зареждане на пералнята машина. Моделът е с размери 85 х 60 х 59 см и може лесно да бъде поставен във вашата кухня.

Нашето мнение за продукта:

Ако сте от домакинствата, които държат на блестящата чистота и качество на своите дрехи, то пералня Bosch WAY32891EU е точният избор за вас. Наслаждавайте се на искряща белота и прекрасен аромат на вашите току що изпрани дрехи. Изглеждайте ослепително по всяко време на денонощието и осигурете на себе си комфорта, който неминуемо заслужавате.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Качество - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password