Bosch WAT28460BY - Виж цената

Ревю на Bosch WAT28460BY

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Bosch WAT28460BY 

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Bosch WAT28460BY с най-висок енергиен клас А+++ и 14 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Bosch WAT28460BYВиж цената за днес

Bosch WAT28460BY Review

Sport Program – създателите на пералнята машина от Bosch, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята специфична материя.

Wool Program – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Dark Colors – благодарение на иновативната програма от Bosch, вече можете спокойно да изпирате вашите черни и тъмни дрехи, без да се притеснявате, че наситеността на техният цвят може да избледнее.

Програма за ризи – тази програма е предназначена за изпиране на фини материи, като тези на вашите ризи. Тъканите остават леки и ефирни, а качеството им се запазва максимално високо.

Виж още: Ревю на Arctic APL91432XLW3

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край, придава стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералня Bosch WAT28460BY разполага с изключително удобни и практични размери от 59 х 59.8 х 84.8 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 70кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, който е с диаметър от 32см. Скоростта на въртене от 1400rpm ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 137 kWh и на вода от 9900 l, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Bosch WAT28460BY разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Регулатор на оборотите, балансираща функция, Waterproof system, Система за откриване на пяна, Сигнализиране при финализиране на програма, Защита от деца, Система за контролиране на дебита, Прекъсване на програмата. Тези функции в комбинация с иновативните технологии EcoSilence Drive™, VarioPerfect™, 3D AquaTronic и VarioDrum, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Коприна, Вълна, Спортна, Бързо пране, Деликатна, Евакуационна и центрофугиране, Тъмни цветове, Смесена, Почистване на барабана, Ризи/Блузи.

Нашето мнение за продукта

Тази пералня Bosch е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Пералня Bosch WAT28460BY със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password