Bosch SMV46KX08E - Виж цената

Ревю на Bosch SMV46KX08E

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Bosch SMV46KX08E 

Искате съдомиялна машина, която да е ефективна, икономична и практична, но не желаете да се разделяте с голяма сума пари от семейния ви бюджет? Омръзнало ви е да прекарвате часове пред кухненската мивка, в миене на съдове след вечеря? Ние имаме точното решение за вас. Съдомиялната за вграждане Bosch SMV46KX08E е изключително удобна и лесна за използване. Съдомиална машина има 6 програми за измиване и енергиен клас А+. Тя обещава да бъде верен помощник в кухнята на всяко домакинство.

Bosch SMV46KX08EВиж цената за днес

Bosch SMV46KX08E Review

AquaStop – благодарение на най-иновативните технически устройства, с които разполага тази съдомиялна машина, вече не е необходимо да се притеснявате за котления камък, или други повреди, които могат да възникнат заради постоянното използване на вода.

Програма Glass 40 ° – тази програма е създадена специално за качественото измиване на чаши, като ви осигурява искряща чистота от една страна и запазване на качеството на материала им от друга. Благодарение на регулирането на температурата по време на измиването и по-продължителното изсушаване, тази програма е подходяща за измиването на чаши дори от по-фин материал, като кристал например.

Bosch SMV46KX08E-5LoadSensor – тази функция установява теглото на товара, за да „прецени” точно какво количество вода е необходимо за измиването на съдовете. При по-големи товари е необходимо по-голямо количество вода за измиване, а при по-малки, количеството вода също намалява. Сензорът за натоварване, осигурява използването на оптимални количества вода, дори при непълно зареждане на съдомиялната, като по този начин вие пестите вода и електроенергия.

Bosch SMV46KX08E-4Рафт за чаши – рафтът за чаши ви позволява да поставите чашите и по-високите и лесно чупливи съдове по безопасен начин в кошницата, разположена в долната част на съдомиялната. Така няма опасност те да бъдат счупени от по-големите и обемисти съдове.

Bosch SMV46KX08E-2
Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 201 – Цена и мнения!

Стандартната консумация на енергия за един цикъл на екологично измиване е 0,75 kWh, а консумацията на вода е 9,5 литра. Годишното потребление е 262 kWh, а разходът на вода е 2660 литра. Същевременно потреблението на вода в семейството се намалява до 40%. Тези стойности са били изчислени при повече от 280 цикъла на измиване годишно.

Тази съдомиална машина разполага с 6 програми за измиване и капацитет на натоварване от 13 комплекта съдове. Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 46dB. В края на програмата се обявява, че цикълът завършва със светлина отгоре, заедно с контролния панел и TFT дисплея.

Bosch SMV46KX08E-6

С размер от 81.5 x 59.8 x 55см, тя е практична удобна за поставяне във всяка кухня, а модерният и изчистен дизайн с цвят решен в класическо бяло, ще пасне идеално на всеки стил кухненско обзавеждане.

Bosch SMV46KX08E-2

Нашето мнение за продукта:

Bosch SMV46KX08E е много добра съдомиялна машина, достатъчно просторна и икономична, за да върши работата си в оптимални параметри. Ефективното измиване на вашите съдове е гарантирано, а програмите и са доста разнообразни. Казват, че съотношението качество/цена е трудно достижимо, но от Bosch, успешно са успели да създадат такъв продукт. Ако сте от домакинствата, които държат блестящо чистите съдове, то този продукт би бил верен помощник на всяко домакинство.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password