Bosch KGN56XL30 - Виж цената

Ревю на Bosch KGN56XL30

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Bosch KGN56XL30 

Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при максимално добри условия? Ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Bosch KGN56XL30 с енергиен клас А++, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа!

Bosch KGN56XL30Виж цената за днес

Bosch KGN56XL30 Review

Антибактериален – тази функция предотвратява образуването на бактерии във вашия хладилник, като ви гарантира оптимално качество и изключителна свежест на любимите ви храни.

Eco– уредите, обозначени с този знак, гарантират както тяхната ефективна работа, така и тяхната енергономичност. Избирайки този уред, вие получавате висока ефективност на базата на минимални разходи за електроенергия.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Arctic AK60360+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Дисплеят поставен в предната част на уреда и решен в черен цвят, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Размери

Хладилник с фризер Bosch KGN56XL30 е с размери от 70 х 80 х 193см. и е с тегло от 96кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 505л и изключително ниски нива на шум от 42dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 325 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той спада към климатичен клас SN – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 400л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 105л и е с 2 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни. С големия си капацитет на замразяване от 18кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Bosch KGN56XL30 е нов, модерен охладителен уред, който ще осигури оптимално добри температурни условия за съхранението на вашите любими храни. Наслаждавайте се на вкусна, прясна и висококачествена храна винаги, когато пожелаете – на една ръка разстояние във вашата кухна – в новия хладилник с фризер Bosch KGN56XL30!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password