Beko WTV9734XS0 - Виж цената

Ревю на Beko WTV9734XS0

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko WTV9734XS0 

Държите ли на перфектната чистота на вашите дрехи? Искате ли да запазите техните цветове и качество на материите за максимално дълъг период от време? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Beko WTV9734XS0 с енергиен клас А+++ и 14 различни изпиращи програми, ще се погрижи за искрящата чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази цветовете им наситени, а материите – качествени и меки – като в първия ден на тяхното закупуване.

Beko WTV9734XS0Виж цената за днес

Beko WTV9734XS0 Review

Stain Expert – благодарение на умната система на вашата пералня машина, вие можете да отстраните 24 различни видове петна, като тя засича степента на замърсяване на вашите дрехи и ги изпира по най-добрият начин чрез специфични движения на барабана. По този начин се гарантира максимално ефективно изпиране на вашите дрехи, за да бъдат искрящо чисти и с перфектно запазено качество на техните материи.

Baby Protect + – тази програма е специално разработена за изпирането на деликатните бебешки дрехи или за тези от вас, които имат чувствителна кожа, предразположена към алергии. Чрез постоянен температурен контрол и допълнителни движения на барабана, се предотвратява образуването на микроби и алергени в тъканите на дрехите, като по този начин вашата кожа е защитена от появата на раздразнения или алергии.

Aqua Fusion – тази технология е специално разработена за да използва оптимално подходящи количества перилен препарат, вода и електроенергия. Технологията AquaFusion, предотвратява изтичането на перилния препарат в канала, като запечатва изхода на тръбата, докато не започне изпиращия цикъл. По този начин вие пестите ресурси и електроенергия, като същевременно получавате максимално качество на изпиране на вашите дрехи.

Ризи – тази програма е специално разработена за перфектното изпиране на вашите любими ризи, като същевременно се грижи за максималното запазване както на техните цветове, така и на техните фини материи.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29 – Цена и мнения!

Beko WTV9734XS0 има модерен и много стилен дизайн решен в бял цвят, който перфектно е допълнен от люк с диаметър 34см, обграден от черна стилна рамка, а вграденият LCD дисплей, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Пералнята е изработена от бял металик и има размери 85х60х60см., като той може да бъде вграден във всяка баня или кухня, в зависимост от предпочитанията и пространството на потребителя. Максималната скорост на въртене е 1400 об/мин., като тази мощност гарантирано ще почисти дори най-упоритите петна от вашите дрехи. Контейнерът е изработен от полипропилен и барабанът е изработен от неръждаема стомана.

Пералната машина Beko WTV9734XS0 е част от клас A +++ за енергийна ефективност, който осигурява значително ниско потребление на електроенергия и вода. Това е перална машина с предно зареждане и има товароносимост от 9кг. Този обем е достатъчен, за да осигури перфектното изпиране на голямо количество дрехи, така че да се погрижите ефективно за гардероба на цялото си семейство само с едно пускане на пералнята машина. Този продукт има 14 програми за изпиране и с множество специални технологии, с двигател Pro Smart Inverter, чиято конструкция позволява широк набор от забележими предимства още при първата му употреба. А именно: ниско ниво на шум от едва 78dB при центрофугиране и 53dB при изпиране, елиминиране на вибрациите, подобрена скорост, както и отстраняването на електромагнитните емисии.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен и модерен дизайн, 14 различни изпиращи програми и множество иновативни технологии, Beko WTV9734XS0 ще се погрижи за перфектното почистване на вашите дрехи, като ще запази богатите им цветове и качество на материите до максимална степен. Ако сте от хората, които държат на безупречната чистота и поддръжка на своите любими облекла, то този уред е идеалното решение за вашия дом. Пералнята ще се погрижи за вашата визия, за да изглеждате безупречно във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password