Beko WTV8734XS0 - Виж цената

Ревю на Beko WTV8734XS0

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Beko WTV8734XS0 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим Пералня Beko WTV8734XS0 с енергиен клас А+++, 16 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране. Подарете си верен помощник в поддръжката на вашата спретна стилна визия, в лицето на пералня Beko WTV8734XS0!

Beko WTV8734XS0Виж цената за днес

Beko WTV8734XS0 Review

Stain Expert – благодарение на умната система на вашата пералня машина, вие можете да отстраните 24 различни видове петна, като тя засича степента на замърсяване на вашите дрехи и ги изпира по най-добрият начин чрез специфични движения на барабана. По този начин се гарантира максимално ефективно изпиране на вашите дрехи, за да бъдат искрящо чисти и с перфектно запазено качество на техните материи.

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Aquawave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

20°C – погрижете се за максималното запазване на качеството на материите дори на най-фините и деликатни дрехи от вашия гардероб. Програмата за бельо се грижи за запазването на мекотата и качеството на материите, като ги изпира в дълбочина при температура от едва 20°C.

Виж още: Ревю на Samsung WW80J5345MW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната сребриста лайна, обгръщаща люка на барабана който е решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Beko WTV8734XS0 разполага с изключително удобни и практични размери от 50 х 60 х 84 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 77кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 56dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 209 kWh и на вода от 10560л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Beko WTV8734XS0 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Балансираща функция, Отложен старт и Система за нивото на водата, Заключване на вратата. Благодарение на електронното управление на баланса, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Функцията за заключване на вратата, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии AquaFusion, ProSmart, OptiSense, StainExpert, Aquawave, Silent Tech, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Beko WTV8734XS0 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Бърза програма, Памук, Програма използване на ниска енергия, Деликатна, Синтетична програма и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WTV8734XS0 е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на пералня Beko WTV8734XS0!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password