Beko RCSA365K20XP - Виж цената

Ревю на Beko RCSA365K20XP

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Beko RCSA365K20XP

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим хладилник с фризер Beko RCSA365K20XP. С енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време!

Beko RCSA365K20XPВиж цената за днес

Beko RCSA365K20XP Review

Специалната функция Active Fresh Blue Light поддържа ефекта на фотосинтезата, чрез синята светлина, вътре в хладилника. По този начин свежестта на зеленчуците и плодовете расте с 30% в сравнение със стандартно отделение.

ConforTech съчетава иновативен дизайн и технология за ефективност, чрез функциите за автоматично размразяване и безопасно стъкло. Предотвратява образуването на лед в хладилника, а рафтовете от безопасно стъкло са издръжливи, идеално разделяйки наличното пространство.

Виж още: Ревю на Whirlpool BSNF 8121 W

Дизайн

Хладилник с фризер Beko RCSA365K20XP е с модерен и стилен дизайн. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Стилните и практични дръжки, поставени в долната част на хладилника и в горната част на фризера, решени в сребристо, придават стилен завършек на неговата стилна визия.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 365л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 296kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-T. Също така уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 23ч.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 233л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 113л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 5кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Beko RCSA365K20XP осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери, той е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна във вашия дом с хладилник с фризер Beko RCSA365K20XP!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password