Beko RCNA400K20ZXP - Виж цената

Ревю на Beko RCNA400K20ZXP

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Beko RCNA400K20ZXP 

Държите на най-висок клас електроуреди. За вас качеството е приоритет. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви представим точния продукт за вас. Хладилник с фризер Beko RCNA400K20ZXP с енергиен клас А+ и много функционалности, той ще осигури на вас и на цялото ви семейство свежа и вкусна храна само на една ръка разстояния във вашата кухня.

Beko RCNA400K20ZXPВиж цената за днес

Beko RCNA400K20ZXP Review

Отделение EverFresh+ – създадено специално, за да запази за максимално дълго време свежестта на вашите плодове и зеленчуци. Също така тази функция, регулира нивото на влагата във вашия хладилник, като по този начин хранителните продукти се запазват свежи за до 3 пъти по-дълго време.  

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

ЙОНИЗИРАЩА ФУНКЦИЯ – благодарение на тази технология с активни йони, появата на бактерии и микроби във вашия хладилен уред, е напълно предотвратена. Вашият уред се запазва чист, а хигиената при съхранението на вашите храни е гарантирана.

Активен филтър за миризми – постоянно циркулиращия хладен въздух във вашия уред се филтрира, като по този начин се предотвратява появата на неприятни миризми.

Виж още: Ревю на Samsung RB33N340NSA/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Beko RCNA400K20ZXP е с размери от 59.5 х 65 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати, които могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, го правят идеалният избор за всяко домакинство, незаивисмо от пространството, с което разполага.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 347л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 346 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, уредът разполага с възможност за автономна работа без ток до 20ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена. Климатичният клас към който спада уреда е SN-Т.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 250л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 5кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Beko RCNA400K20ZXP е идеално решение за хора или дори семейства, които искат достъпен и доста просторен хладилник, който може да осигури доста добро охлаждане или замразяване на голямо количество прясна храна, но не желаят да се разделят с голяма част от бюджета си. Той е снабден с елегантен дизайн, енергиен клас A +, с достатъчен капацитет за съхранение и достатъчно ергономичен, той е идеалният помощник на всяка домакиня и задължителен аксесоар за стилният завършек на всяка кухня.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password