Beko RCNA400E20ZXP - Виж цената

Ревю на Beko RCNA400E20ZXP

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Beko RCNA400E20ZXP 

Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Beko RCNA400E20ZXP с енергиен клас А+, технология Neo Frost и голям капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Beko RCNA400E20ZXPВиж цената за днес

Beko RCNA400E20ZXP Review

EVERFRESH+ – това отделение е специално предназначено за съхранението на свежи плодове, зеленчуци и билки. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими плодове и зеленчуци ще се запазят свежи и качествени за по-дълго време.

NEOFROST DUAL COOLING – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

ЙОНИЗИРАЩА ФУНКЦИЯ – благодарение на тази технология с активни йони, появата на бактерии и микроби във вашия хладилен уред, е напълно предотвратена. Вашият уред се запазва чист, а хигиената при съхранението на вашите храни е гарантирана.

АКТИВЕН ФИЛТЪР ЗА МИРИЗМИ – постоянно циркулиращия хладен въздух във вашия уред се филтрира, като по този начин се предотвратява появата на неприятни миризми.

Виж още: Ревю на Samsung RB37J5000SA/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера в комбинация с интегрираният черен LED дисплей в предната горна част, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Beko RCNA400E20ZXP е с размери от 59.5 х 65 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня. Ниските му нива на шум от едва 43 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 354л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 348kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергоикономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 250л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 5кг., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Beko RCNA400E20ZXP е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. Той запазва сежестта, качеството и хранителните им свойства за максимално дълъг период от време, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password