Beko RCNA365E20DZXP - Виж цената

Ревю на Beko RCNA365E20DZXP

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Beko RCNA365E20DZXP 

Държите на най-висок клас електроуреди. За вас качеството е приоритет. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви представим точния продукт за вас. Хладилник с фризер Beko RCNA365E20DZXP, с енергиен клас А+ и много функционалности, той ще осигури на вас и на цялото ви семейство свежа и вкусна храна само на една ръка разстояния във вашата кухня.

Beko RCNA365E20DZXPВиж цената за днес

Beko RCNA365E20DZXP Review

Отделение EverFresh+ – създадено специално, за да запази за максимално дълго време свежестта на вашите плодове и зеленчуци. Също така тази функция, регулира нивото на влагата във вашия хладилник, като по този начин хранителните продукти се запазват свежи за до 3 пъти по-дълго време.  

Технология NeoFrost – благодарение на иновационните системи, вие разполагате с максимална ефикаснат при работата на вашия хладилник с фризер Beko RCNA365E20DZXP, за сметка на минимални разходи за електроенергия.
 
Активен филтър за миризми – той филтрира въздуха във вашия хладилник, като по този начин неутрализира неприятните миризми, които неминуемо се появяват във всеки хладилник.

Buzzer – ако случайно забравите вратата на вашия хладилник отворена за повече от минута, умната система от Buzzer ще ви уведоми, чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява възможен разпад на хранителните продукти или повреждане на вашия хладилник, ако вратата му остане отворена за дълго време.

Цифрови контроли – лесно и бързо контролирате нивото на температурата на вашия хладилник, благодарение на вградения цифров контрол на вратата на хладилника.

Beko RCNA365E20DZXP-2Виж още: РЕВЮ: Двукрилен хладилник Side by Side Bosch KAD90VI20 – Цена и мнения!

Дизайнът на този хладилник е приятен, тъй като е модел, изработен от неръждаема стомана. Той е оборудван с противоплъзгащ се елемент, което означава, че той ще го поддържа чист за по-дълго време. Също така, вратите ще бъдат отворени по стандартен начин. Те са обратими, което означава, че могат да се движат наляво или надясно. Тяхната дръжка е разположена вертикално.

Размерите на хладилника са 185.3×59.5×65см, което го прави удобен за монтиране във всеки тип кухни. Beko RCNA365E20DZXP има фризер с обем 97 литра. Хладилникът е с обем 209 литра, което е доста добър капацитет на обем. Общият брутен обем е малко по-висок – 365л. Този уред има консумация на енергия от 330 кВтч/год., което го прави освен ефективен, така и много енергономичен.

Трите рафта на хладилника ще гарантират добра организация на вашите хранителни продукти. Те са направени от товароиздръжливо стъкло, което ви гарантира както сигурност, така и приятна външност и по-лесно почистване. Вътрешността на вратата също съдържа 4 рафта.

Хладилникът разполага още с отделение за плодове и зеленчуци, като по този начин се запазват максимално тяхната свежест и хранителни качества. Фризерът има три полезни отделения. Що се отнася до капацитета на замразяване на този модел, уточняваме, че той е 5 кг/24 ч. По отношение на интериора можем да кажем, че той също има вътрешно LED осветление.

Нашето мнение за продукта:

Хладилник с фризер Beko RCNA365E20DZXP е идеално решение за хора или дори семейства, които искат достъпен и доста просторен хладилник, който може да осигури доста добро охлаждане или замразяване на голямо количество прясна храна, но не желаят да се разделят с голяма част от бюджета си. Той е снабден с елегантен дизайн, енергиен клас A +, с достатъчен капацитет за съхранение, той е идеалният помощник на всяка домакиня и задължителен аксесоар за стилният завършек на всяка кухня.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password