Beko GN163221S - Виж цената

Ревю на Beko GN163221S

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko GN163221S 

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Държите ли на високото качество на храните? Ние имаме идеалният уред за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Beko GN163221S с енергиен клас А+ и множество модерни технологии ще запази вашите любими хранителни продукти свежи и качествени за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko GN163221SВиж цената за днес

Beko GN163221S Review

NeoFrost – тази система, осигурява оптимално високо качество при съхранението на вашите хранителни продукти, като същевременно намалява разходите му на електроенергия.

Активен филтър за миризми – чрез филтрация на въздуха в хладлника, тази технология, предотвратява появата на неприятни миризми във вашия хладилник, като същевременно запазва качесвтото и свежестта на вашите хранителни продукти.

Сигнал за отворена врата – ако вратата на вашия хладилник, остане отворена за определено време, се включва защитна система за предупреждение за отворена врата. Най-често тя е изразена чрез светлинен или звуков сигнал.

Виж още: Ревю на Hotpoint SXBHAE925

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN163221S е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Интегрираният LCD дисплей, поставен в предната част на хладилният уред, придава висококачествен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 91 х 72 х 179см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни. Възможността му за вграждане спестява максимална част от наличното пространство във вашата кухня, като по този начин ви осигурява изключителен комфорт.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 554л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 484kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 43dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 21ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 364л, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 190л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Beko гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти свежи и качествени за дълъг период от време. Гответе с удоволствие, използвайки само най-висококачествени хранителни продукти, благодарение на хладилник Side by side Beko GN163221S!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password