Beko GN162431ZX - Виж цената

Ревю на Beko GN162431ZX

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko GN162431ZX 

Искате ли вашите любими хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия?Ние имаме точния за вас уред! Днес ще ви представим Двукрилен хладилник Beko GN162431ZX с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той ще запази вашите хранителни продукти качествени и свежи за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko GN162431ZXВиж цената за днес

Beko GN162431ZX Review

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Активен филтър за миризми – постоянно циркулиращия хладен въздух във вашия уред се филтрира, като по този начин се предотвратява появата на неприятни миризми.

Active Blue Fresh Light – тя поддържа фотосинтетичния ефект чрез синя светлина, която постоянно работи в хладилника. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение с това на стандартните хладилници.

IonAir технология – в повечето хладилници, неминуемо се образуват различни микроби и бактерии. За да се запази максимално качеството на храната, температурата в хладилното отделение винаги трябва да надвишава 0°C. Технологията IonAir, с която разполага хладилник с фризер Gorenje Simplicity RK61FSY2B работи с активни йони и озон, чрез който тя предотвратява появата на микроби и плесени и по този начин, запазва продуктите ви качествени и свежи.

Виж още: Ревю на Beko GN163130ZGB

Дизайн

Дизайнът на уреда е изчистен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всяка стилна и модерно обзавведена кухня. Интегрираният цифров дисплей в предната част на уреда, позволява да следите температурата и работния режим на вашия уред, като същевременно придава изискан завършек на неговата модерна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162431ZX е с размери от 91 х 72 х 179см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Ниските му нива на шум от едва 43 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той няма да смущава вашето спокойствие, с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 544л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 370kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Охладителния агент е R600a. Също така,хладилника разполага с възможност за автономна работа без ток до 9ч. Това позволява запазването на ниската температура в уреда, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда, като по този начин храните ви се запазват свежи и се предотвратява опасността от тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 368л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 7 рафта от закалено стъкло, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Също така, хладилника разполага със специално отделение за съхранение на свежи плодове и зеленчуци, за да бъдат те свежи и качествени за по-дълго време. Допълнителния рафт за съхранение на бутилки, позволява лесното и бързо охлаждане на вашите любими напитки.

Фризер

Фризерът е с обем от 176л и разполага със 7 големи отделения за съхранение и 2 Big Box чекмеджета за съхранение, които позволяват лесното съхранение както на големи количества продукти, така и съхранение на по-големи и по-обемисти храни. С големия си капацитет на замразяване от 13кг., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед, като запазва храните свежи за по-дълго време, а почистването на уреда става изключително лесно – без нуждата от предварително размразяване!

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162431ZX е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще запази качеството на вашите хранителни продукти за максимално дълго време. Наслаждавайте се на любимите си храни, винаги когато пожелаете и гответе с удоволствие за вас и любимите ви хора с винаги пресни и качествени хранителни продукти благодарение на Side by side Beko GN162431ZX!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password