Beko DPY8506GXB1 - Виж цената

Ревю на Beko DPY8506GXB1

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

Beko DPY8506GXB1 

Искате ли нова сушилня, която да се грижи за перфектното и почти мигновено изсушаване на вашите дрехи? Държите ли на качеството на вашите облекла и искате ли то да бъде запазено за дълго време? Ако отговорът е „да“, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим сушилня Beko DPY8506GXB1. С 16 различни програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тя ще гарантира перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството и мекотата на техните материи.

Beko DPY8506GXB1Виж цената за днес

Beko DPY8506GXB1 Review

Aquawave™ – гарантирано изсушаване на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

BABY PROTECT® – тази програма е специално предназначена за деликатните бебешки дрехи. Благодарение на сензорите за температура и влажност, вие можете да сушите дрешките на вашето бебе при оптимално добри условия, без появата на алергени и микроби в техните тъкани.

Програма за джинси – тази програма е специално създадена, за да се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дънкови дрехи, якета или вълнени дрехи. Дебелите дрехи се изсушават по-трудно, особенно в областта на шевовете и кантовете им, където има по-голямо наслагване на плат. Тази сушилня успешно успява да изсуши дори най-дебелите дрехи, като запазва тъканите им непокътнати.

AUTO OFF – вече не е необходимо да се притеснявате кога ще изключите сушилнята. Тя се изключва автоматично след края на последната стъпка от изсушаването, ако не е стартиран нов изсушаващ цикъл до 10-минути след приключването му.

Виж още: Ревю на Whirlpool HDLX 70410

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния дигитален дисплей и люка на барабана, решени в класическо черно, перфектно контрастират с белия цвят на вашата сушилня, като придават перфектен завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня Beko DPY8506GXB1 разполага с изключително удобни и практични размери от 65.4 х 59.7 х 84.6 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 49.5кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 64dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия от 176 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Beko DPY8506GXB1 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Против намачкване, Таймер, Оставащо време, Защита срещу деца. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Aquawave, Smart Dry гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Beko DPY8506GXB1 има подходяща програма за всички тях. С 16-те си различни програми като Pизи, Освежаване, Синтетика, Памук, Деликатно сушене, Смесено сушене, Бързо сушене, Спорт – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Благодарение на множеството си модерни технологии и възможност за избор между 16 различни програми, сушилня Beko DPY8506GXB1 ще осигури перфектно изсушаване на вашите дрехи, независимо от какви тъкани са те. Погрижете се за безупречната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на само един уред, а именно – сушилня Beko DPY8506GXB1

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password