Beko DPS7405GXB2 - Виж цената

Ревю на Beko DPS7405GXB2

Ревюта Сушилни
8.3

Рейтинг

Beko DPS7405GXB2 

Омръзна ли ви да чакате с дни, за да може прането ви да бъде идеално сухо и готово за носене? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да изсушава вапшите дрехи за броени минути? Имате го! Днес ще ви представим сушилня Beko DPS7405GXB2 с капацитет на зареждане от 7кг., 16 различни програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тази сушилня гарантирано ще изсуши бързо и ефективно вашите дрехи!

Beko DPS7405GXB2Виж цената за днес

Beko DPS7405GXB2 Review

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

BABY PROTECT – тази програма е специално предназначена за деликатните бебешки дрехи. Благодарение на сензорите за температура и влажност, вие можете да сушите дрешките на вашето бебе при оптимално добри условия, без появата на алергени и микроби в техните тъкани.

AUTO OFF – вече не е необходимо да се притеснявате кога ще изключите сушилнята. Тя се изключва автоматично след края на последната стъпка от изсушаването, ако не е стартиран нов изсушаващ цикъл до 10-минути след приключването му.

Програма за спортни облекла – тази програма е специално създадена за изсушаването на спортни дрехи от деликатни материи като памук и синтетика, при изпираща програма до 40 градуса и оптимизирано ниво на влажност.

Виж още: Ревю на Electrolux EDP2074GW3

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и сивата рамка, обгръщаща люлка на барабана са перфектният завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня Beko DPS7405GXB2 разполага с изключително удобни и практични размери от 58.9 х 59.7 х 84.6 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 48.5кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Beko DPS7405GXB2 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Оставащо време, Информационен дисплей, Система за безопасност за деца, Настройка на нивото на сушене. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като OptiSense, Aquawave, Smart Dry, Auto Off, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Beko DPS7405GXB2 има подходяща програма за всички тях. С 16-те си различни програми като Памук, Синтетика, Дънки, Деликатно сушене, Спорт, Освежаване, Pизи, Baby Protect, Ежедневна, Деликатни материи – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, голям капацитет на зареждане и 16 различни функции – това е сушилня Beko DPS7405GXB2. Тя ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхното качество и мекота на материите им, непокътнати. Вече можете да облечете любимите си дрехи, минути след тяхното изпиране, благодарение на новата сушилня Beko DPS7405GXB2.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password