Beko DIS28120 - Виж цената

Ревю на Beko DIS28120

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Beko DIS28120

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна за вграждане Beko DIS28120 е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++, 8 измиващи програми и изключително голям капацитет на зареждане от 11 комплекта. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Beko DIS28120Виж цената за днес

Beko DIS28120 Review

Показване оставащото време до края – дисплеят, поставен в предната част на уреда, ви показва точното време, което остава до края на измиващия цикъл. По този начин вие ще знаете кога точно вашите съдове ще бъдат почистени до блясък.

Виж още: Ревю на Beko DFN38530X

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят с гланцирано поктитие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен контрол поставен във вътрешната част на рамката на вратата. Изчистеният и интерфейс я прави изключително модерна и подходяша за всеки тип обзавеждане.

Характеристики

Съдомиялната разполага с размери от 81.8 x 44.8 x 55см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 44.8см., които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 11 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Годишният разход на електроенергия на съдомиялната машина е 225kWh, а разходът на вода на измиващ цикъл е едва 8,7л. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Съдомиялната разполага с богат набор от функции. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Beko DIS28120 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password