Beko DFN38530X - Виж цената

Ревю на Beko DFN38530X

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Beko DFN38530X

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Beko DFN38530X е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+++ и 8 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Beko DFN38530XВиж цената за днес

Beko DFN38530X Review

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Нива на температурата – тази функция ви позволява да избирате между различни измиващи програми, така че да съобразите измиващата програма и нивото на температурата с вида на съдовете, които искате да бъдат почистени.

Виж още: Ревю на Electrolux ESI8730RAX

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в графитено сив цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Съдомиялната разполага с ширина от 59.8см., което я прави перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 15 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи от едва 241 kWh на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 43dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Уреда разполага с богат набор от функции. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове. Съдомиялната разполага със следните програми: Kids control, оказване оставащото време до края и др.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Beko DFN38530X е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password