Beko BRVPG120 - Виж цената

Ревю на Beko BRVPG120

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Beko BRVPG120 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик Beko BRVPG120! С енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом. Независимо дали имате нужда от уютна топлина или от освежаваща прохлада, този климатичен уред ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефективно, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома!

Beko BRVPG120Виж цената за днес

Beko BRVPG120 Review

Zone Follow – устройството включва сензор за температурата на помещенията и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Silver Ion – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Auto Restart – функцията за рестартиране дава висока степен на автономност на климатичната система, която позволява времеви операции и автоматично възобновяване на работата, според последните му настройки, след прекъсване на електрозахранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Beko BRVPG090

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 942 BTU и 7848 BTU за отопление, подходящи както за по-големи, така и за по-малки и по-практични помещения. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 3500W, а при отопление 2300W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. С 5-те различни скорости на вентилатора, той ще достигне желаната от вас температура с необходимата скорост, в зависимост от вашите лични нужди.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 285мм и е с тегло от едва 7.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Също така, този климатичен уред разполага с дебит на въздуха от 600 м³/н, както и с възможност за премахване на 1.2л. влага в рамките на едва 1ч.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 23кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Auto Restart , Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ZoneFollow, Heating +8°C и производителност -10°C, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо какъв е настоящия сезон навън, то климатик Beko BRVPG120 е точният избор за вас! Подарете си уютна топлина през сковаващо студените зимни месеци и освежаваща прохлада през летните горещини, с този нов и ефективен климатичен уред. Наслаждавайте се максимално на времето прекарано у дома при максимално добри температурни условия и ненадминато качество на чистотата и свежестта на въздуха в него.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password