Beko BINA 240 - Виж цената

Ревю на Beko BINA 240

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Beko BINA 240 

Искате ли нов домашен уред, който да ви осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим точният уред, от който имате нужда – Beko BINA 240! С енергиен клас А++, множество интегрирани модерни технологии и изключителна мощност при своята работа, този уред ще ви осигури желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно. За да можете да се насладите максимално на времето, прекарано у дома!

Beko BINA 240Виж цената за днес

Beko BINA 240 Review

Филтър Cold Catalyst – тази система за филтриране на въздуха превръща климатика Beko в истинска система за пречистване на въздуха. Този филтър предотвратява както неприятните миризми, така и бактериите или частиците замърсявания, като поради уникалната структура на антибактериалния слой, въздухът е чист и без частици, които могат да ви разболеят.

Zone Follow – устройството включва сензор за температурата на помещенията и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Охлаждане – функцията за охлаждане е изключително полезна през горещите летни дни, като същевременно се ограничава развитието на микроорганизми и мухъл и се увеличава баланса между студения въздух и топлинния комфорт във вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Климатик LG Deluxe DM12RP – Цена и мнения!

Климатик Beko BINA 240 разполага с модерен и изчистен дизайн. Решен изцяло в бял цвят, той е пасне идеално в интериора на всяко обзавеждане. Вътрешното тяло тежи 18 килограма с размери 1119 х 336 х 259мм, а външното е с тегло 59кг, с размери 845 x 363 x 702мм. Това прави уреда лесен и удобен за поставяне във всяка стая от вашия дом. Що се отнася до шума – нямате място за притеснения!

Това е доста тих модел, създавайки максимален шум при нивото на вентилация от 61 dB. Това ниво ви гарантира, че вашата почивка у дома, няма да бъде смущавана от неприятни шумове, възпроизвеждани от вашия климатик, дори когато той е в своя работен режим. Енергийната ефективност, предлагана от климатичната система е много добра благодарение на енергийният клас А++, в който спада уреда. С номинална консумация от 2261W/ч при отопление и 2261 W/ч при охлаждане, този модел има годишно сезонно потребление от 396 kWh за охлаждане и 1855 kWh за отопление.

В допълнение, този модел има сезонна енергийна ефективност със сезонен коефициент (SEER) от 6.1 за охлаждане и 4.1 (SCOP) за отопление. Отоплителната функция се изпълнява в съответствие с принципа на термопомпата, за разлика от уредите, които използват електрическото съпротивление. Топлинната помпа извлича топлината от външния въздух и я въвежда вътре, така че уредите, които осигуряват охлаждане и отопление, така че вашия домашен уред да работи с максимално високо качество.

При охлаждане системата се обръща, устройството извлича топлина от вътрешния въздух и го извежда. Агентът, който прави този трансфер на енергия, е R410a с две физични, газови и течни състояния в зависимост от параметрите на работния режим. С тази технология консумацията на електроенергия е значително намалена. Тази система работи при отопление при външни температури между -15 ° C и + 30 ° C.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, множество модерни функции и изключително високи технически характеристики, климатик Beko BINA 240 ще осигури бързо и лесно, желана от вас температура във вашия дом. Независимо дали температурата на вън е смразяващо студена или изтощаващо висока, вашия домашен електроуред ще осигури перфектното и ниво вътре във вашите помещения. Насладете се максимално на времето прекарано у дома и релаксирайте при отпимално добра температура на вашите жилищни помещения.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password