Beko BHIN 120 - Виж цената

Ревю на Beko BHIN 120

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Beko BHIN 120 

Искате ли нов климатик, който да осигурява точната температура, от която имате нужда във вашия дом? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди вариращи между сковаващ студ и изтощаваща жега? Ние имаме решението за всички ваши проблеми! Днес ще ви представим Климатик Beko BHIN 120 Slim с енергиен клас А++, допълнителни аксесоари, технологии и изключителна мощност при своята работа. Този уред гарантирано ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо какъв е настоящия сезон.

Beko BHIN 120Виж цената за днес

Beko BHIN 120 Review

Cold Plasma Ion Generator – този генератор, използва високо напрежение за унищожаване на бактерии и вируси. Действието на неговата сигурна система за филтриране се подсилва допълнително от свойствата на излъчвания отрицателен йон, където нано-сребърните частици на филтъра освобождават непрекъснати сребърни йони за отстраняване на бактериите.

Филтър 4в1 – благодарение на иновативния филтър, вие ще имате максимално пречистен въздух, като той предотвратява попадането на фини прахови частици, микроби и алергени както в циркулиращия въздух от вашия климатик, така и появата и полепването им във вътрешността на вашия уред.

Sleep/Night Mode – този режим е създаден специално, за да се грижи за вашия спокоен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпръскване на въздушната струя, този режим няма да смущава вашето вечерно спокойствие, с неприятни шумове или резки температурни промени.

Follow Me – Функцията „Следвайте ме“ изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Star-Light ACM-09WIFI – Цена и мнения!

Дизайнът на Климатик Beko BHIN 120 Slim е изчистен и модерен, решен в класически бял цвят. Вътрешното тяло тежи 11 килограма с размери 832 x 297 x 223мм, а външното – с тегло 33 кг, с размери 800 x 333 x 554мм. Този модел е с работен диапазон от + 48°C до -15°C, който може да работи ефикасно, независимо от външните температурни условия. Той разполага с разширени функции и технологии и средно охлаждане с капацитет от 11940 BTU и средно отопление с капацитет от 9550 BTU, перфектни както за дома, така и за офис площи до 23 кв.м.

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е впечатляваща, с клас A ++ с консумация от 1088 W/h в режим на охлаждане и консумация от 1025 W/h в режим на отопление. Консумацията на годишен енергиен сезон в режим на охлаждане е 240 kWh, а в режим на отопление – 986 kWh. Изчисляването на годишната консумация на електроенергия за охлаждане и отопление се извършва съгласно европейските норми при 350 часа експлоатация в режим на охлаждане и 1400 експлоатационни часа на отоплителен режим на година.

По отношение на сезонната енергийна ефективност (SEER) уредът има коефициент 6.1 за охлаждане и коефициент 4 на ефективност (POT) за отопление. Благодарение на ниските си нива на шум от 52dB, той може да бъде поставен, дори във вашето спално помещение, като гарантирано няма да смути спокойния ви сън с неприятни шумове.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, висока енергийна ефективност и множество модерни функции, този климатик ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, за да можете да се насладите на времето прекарано у дома в максимална степен. Подарете си уютна топлина през зимата и освежаваща прохлада през лятото, с помощта на новия климатик Beko BHIN 120 Slim.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password