Argo Swan - Виж цената

Ревю на Argo Swan

Климатици Ревюта
7.3

Рейтинг

Argo Swan 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън? Ние имаме точният продукт за вас! Мобилен климатик Argo Swan с изключителна ефективност при своята работа ще осигури максимално охлаждане на вашия дом, като същевременно ще запази въздуха ви свеж и кристално чист, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома.

Argo SwanВиж цената за днес

Argo Swan Review

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Премахване на влагата – влагата във въздуха е един от основните причини за появата на бактерии, микроби и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция на вашия климатик, въздухът във вашия дом остава чист и свеж, а нивото на влагата се контролира постоянно, за да се предотвратят както появите на мухъл и микроби, така и на дихателни проблеми.

Виж още: Ревю на Samsung AR12NXWSAURNEU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а дисплеят му и контролните бутони поставени в горната част на уреда придават идеален завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази модерна климатична система има основен капацитет от 8 000 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А. Той разполага с номинална консумация на охлаждане от 2050W и работи със захранващо напрежение от 240V. Коефициентът на охлаждане на уреда (EER) е 2.61.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 328 х 305 х 678мм и е с тегло от 21кг. Това го прави лесен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. С ниските си нива на шум от 54dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 300 м³/н. Този уред е подходящ за помещения с максимална площ до 32 м².

Външно устройство

Този уред НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Sleep / Night mode и Memory, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да си подарите освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини, то мобилен климатик Argo Swan е идеалното решение за вашия дом. С ефективната си работа, множество вградени модерни функции, както и възможността му за лесно преместване от едно помещение в друго, той ще ви предостави максимално бързо, лесно и ефективно охлаждане на вашия дом. Релаксирайте у дома при оптимално добри температурни условия, благодарение на мобилен климатик Argo Swan!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password