ARGO HOPE - Виж цената

Ревю на ARGO HOPE

Климатици Ревюта
7.3

Рейтинг

ARGO HOPE 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън? Ние имаме точният продукт за вас! Мобилен климатик ARGO HOPE с изключителна ефективност при своята работа ще осигури максимално охлаждане на вашия дом, като същевременно ще запази въздуха ви свеж и кристално чист, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома.

ARGO HOPEВиж цената за днес

ARGO HOPE Review

ФункцияX-FAN – тази функция, позволява вентилаторът да продължи да работи след изключване на вътрешното тяло, като по този начин позволява на вътрешното тяло да изсъхне и така да избегне появата на мухъл.

Премахване на влагата – влагата във въздуха е един от основните причини за появата на бактерии, микроби и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция на вашия климатик, въздухът във вашия дом остава чист и свеж, а нивото на влагата се контролира постоянно, за да се предотвратят както появите на мухъл и микроби, така и на дихателни проблеми.

Самодиагностига – възникнат програмни грешки или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, които информират потребителя за проблемите.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Star-Light ACM-09FORS

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а дисплеят му и контролните бутони поставени в горната част на уреда придават идеален завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази модерна климатична система има основен капацитет от 8 000 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+. Той е изключително подходящ за жилища, офиси или други помещения с максимална площ до 32м². С 3-те различни скорости на вентилатора, този уред гарантирано ще достигне желаната от вас температура толкова бързо, колкото е необходимо.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 304 х 358 х 800мм. Това го прави лесен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. С ниските си нива на шум от 64dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 300 м³/н.

Външно устройство

Този уред НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Eco, Auto restart, Функция против влага, Таймер, Функция X-FAN, Самодиагностициране, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Мобилен климатик ARGO HOPE е нов, модерен и изключително ефективен климатичен уред. С ефективната си работа, множество вградени модерни функции, както и възможността му за лесно преместване от едно помещение в друго, той ще ви предостави максимално бързо, лесно и ефективно охлаждане на вашия дом. Релаксирайте у дома при оптимално добри температурни условия, благодарение на Мобилен климатик ARGO HOPE!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password