Arctic DBI64A+ - Виж цената

Ревю на Arctic DBI64A+

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Arctic DBI64A+ 

Омръзнало ви е да инвестирате времето си в миене на съдове след хранене? Искате да оборудвате своята кухня, с нов, ефективен и иновативен продукт, който да ви спестява време и усилия? Ние имаме точното решение за вас. Съдомиялна за вграждане Arctic DBI64A+, с енергиен клас А+, тих режим на работа и множество програми, ще улесни максимално вашето ежедневие и ще съкрати времето прекарано пред кухненската мивка до минимум.

Arctic DBI64A+Виж цената за днес

Arctic DBI64A+ Review

Енергиен клас A +: Предлага ниско потребление на енергия в сравнение с продукти от по-нисък клас продукти. Наслаждавайте се на характеристиките на продукта с оптимална консумация на енергия!

Eco 50 – идеална програма за ежедневна употреба, предназначена за почистване на съдове със средно ниво на замърсяване.

Система за сушене – в края на програмата съдовете се изсушават чрез поток на горещ въздух, разпределен в съдомиялнята машина. Вашите съдове ще бъдат сухи и готови за нова употреба за много кратко време.

Rapid +: Благодарение на функцията Rapid+, вече можете да измивате вашите съдове за 70% по-кратко време, в сравнение с времето необходимо на стандартните съдомиялни машини.

Aqua Protect- Прекъсва водозахранването в случай на случайно изтичане. Винаги сте в безопасност с продукти на Арктика!

Express 30- почистете съдовете с ниска степен на замърсяване само за 30 минути, с ниска консумация на вода и енергия.

Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна за вграждане Bosch SMV46KX08E – Цена и мнения!

Съдомиялна машина Arctic DBI64A+, разполага с 5 на брой програми, за 14 на брой комплекта за хранене. Модерната съдомиялна разполага със защита против наводнение, интензивна програма, бърза програма и програма Био/Еко.

В допълнение размерите на съдомиялната са 81.8 x 59.8 x 55, което я прави изключително подходяща за малките практични кухни. Дори ако максималният капацитет на Arctic DBI64A+, не е запълнен , включете го. При режима Rapid+, съдомиялната машина регулира потреблението на вода и енергия в зависимост от количеството на съдовете. По този начин, спестявате пари от сметките си за вода и електроенергия. Можете да зареждате, измивате и изсушавате всякакви кухненски съдове, което прави Arctic DBI64A+, незаменима за всеки дом.

Нашето мнение за продукта:

Иновативна, стилна и много удобна – новата съдомиялна за вграждане Arctic DBI64A+, с разнообразни програми за измиване и голям капацитет, става верен помощник на всяко домакинство. Насладете се на времето прекарано с любимите си хора, защото вече не е необходимо да прекарвате часове пред мивката след вечеря. Просто заредетете съдомиялната машина и тя ще свърши всичката „мръсна” работа вместо вас.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password