Arctic APL61222BDAB - Виж цената

Ревю на Arctic APL61222BDAB

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Arctic APL61222BDAB 

Имате забързано ежедневие и държите дрехите ви да бъдат безупречно чисти за по-кратко време? Държите на тъканите, искрящата чистота и свежият аромат на вашето облекло? Ние имаме точният продукт за вас. Пералня Slim Arctic APL61222BDAB с 14 програми на изпиране, най-висок клас А+++ и множество иновативни технологии, ще ви предостави комфорта и качеството, от което всяко домакинство има нужда.

APL61222BDAB

Виж цената за днес

Arctic APL61222BDAB Review

CLOSED COLORS – Програмата Closed Color е специално създадена за тъмни, синтетични или памучни дрехи, както и за дънки. Тя предотвратява избледняването на цветовете и запазва цвета на дрехите ви като нов.

Child Lock – бутоните на този модел, могат да бъдат заключени, за да се избегне промяната на програмата или случайно включване на пералнята машина от децата, които се играят около нея.

AQUA SURF – Специалният дизайн на Aqua Surf създава оптимални условия за пране на вашите дрехи и осигурява ефективно и деликатно почистване без никакво движение, което може да повлияе на тъканта.

Система за електронно балансиране – прането се разпределя равномерно във вътрешността на барабана, за да се намалят шума и вибрациите. Нивото на шума ще бъде намалено до максимум.

APL61222BDAB-2

Също така, пералнята разполага с цифров контролен панел, използващ комбинация от кръгъл ключ и цифров дисплей, показващ зададената температура, скоростта и оставащото време на текущата програма. Четирите интелигентни сензора използвани в този продукт, ще наблюдават количеството пяна, скоростта на двигателя, захранването и температурата на водата, за да знаят точно какви ресурси да използват.

APL61222BDAB цена

Виж още: РЕВЮ: Пералня Slim Indesit IWSC51051CECO – Цена и мнения!

Имате възможност да изберете най-кратката програма за изпиране за по-малко количество пране с леко замърсяване, а функцията Rapid + намалява времето за изпиране с до 55%. Slim Arctic APL61222BDAB е модерна, високопроизводителна пералня от най-висок клас A. Тя е с елегантен дизайн, цвят антрацит, цифров LED дисплей, капацитет до 6 килограма пране, 15 специални програми за измиване, барабан от неръждаема стомана, опция за забавено програмиране, а скоростта на центрофугиране е до 1200 оборота/минута.

Нашето мнение за продукта:

Стилна, практична и енергономична пералня машина, с множество функции и интегрирани технологии от най-виок клас, пералня Slim Arctic APL61222BDAB е верен помощник на всяка домакиня. Пералнята перфектно допълва интериорът на вашия дом, а нейната ефективност, ще задоволи нуждите дори на най-претенциозните потребители.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Качество - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password