Arctic AK60400NFMT - Виж цената

Ревю на Arctic AK60400NFMT

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Arctic AK60400NFMT 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при максимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60400NFMT с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими храни и хранителни продукти, за да се наслаждавате на винаги вкусна, прясна и свежа храна във вашия дом!

Arctic AK60400NFMTВиж цената за днес

Arctic AK60400NFMT Review

No Frost –благодарение на функцията No Frost, образуването на големи количества лед във фризерната част е предотвратено, а образуването на скреж в хладилната част остава в историята.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Регулируем термостат – Охлаждащата система работи безупречно с минимална консумация на енергия. Регулируемият термостат е поставен на удобно място, така че температурата в хладилника може да бъде ръчно регулирана, като по този начин се предотвратява възможността за задействането му по погрешка на потребителя.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston E4DAABC

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват уреда да бъде монтиран според вашите лични нужди и налично пространство във вашата кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60400NFMT е с размери от 59.5 х 65 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 356л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 351 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 20ч. и спада към климатичен клас SN – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 257л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 99л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 5кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Arctic AK60400NFMT ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги вкусна, свежа и прясна храна и приготвяйте любимите си ястия само с най-висококачествени продукти, благодарение на новия хладилник с фризер Arctic AK60400NFMT!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password