Arctic AK60355NFEMT+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK60355NFEMT+

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Arctic AK60355NFEMT+ 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при максимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60355NFEMT+ с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Arctic AK60355NFEMT+Виж цената за днес

Arctic AK60355NFEMT+ Review

Fast Freeze – Голяма фризерно отделение, предлагащо множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Имате различни отделения за всеки тип замразяване.

Fast Cooling– благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Samsung RB34K6032SS/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Риверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват уреда да бъде монтиран според вашите лични нужди и налично пространство във вашата кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера и интегрираният LCD дисплей, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60355NFEMT+ е с размери от 59.5 х 60 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 321л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 331 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 17ч. и спада към климатичен клас SN – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 231л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 90л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 5кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Arctic AK60355NFEMT+ е нов, модерен охладителен уред, който гарантирано ще осигури максимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте с удоволствие вкусни, свежи и качествени храни, винаги когато пожелаете. Гответе с удоволствие за вас и цялото ви семейство като използвате само най-висококачествени продутки, благодарение на хладилник с фризер Arctic AK60355NFEMT+!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password