Arctic AK60350-4 - Виж цената

Ревю на Arctic AK60350-4

Ревюта Хладилници
7

Рейтинг

Arctic AK60350-4 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60350-4 с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Arctic AK60350-4Виж цената за днес

Arctic AK60350-4 Review

Fast Freeze Zone – Голямо отделение за фризер, което предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Имате отделни зони за всеки тип замразяване.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Indesit LI8 FF2I X

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60350-4 е с размери от 59.5х60х201см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 331л и изключително ниски нива на шум от 43dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 297kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 18ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Климатичния клас, към който спада уреда е SN – ST.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 205л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин те ще останат свежи и качествени, а почистването на уреда ще бъде по-лесно отвсякога.

Фризер

Фризерът е с обем от 126л и разполага с 4 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Капацитетът му на замразяване от 12кг. за 24ч., гарантира бързото и ефикасно замразяване дори на големи количества хранителни продукти, така че да запазят максимално своето качество.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник Arctic е нов, модерен и много ефективен хладилен уред, който гарантирано ще осигури оптимално добри температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени хранителни продукти на една ръка разстояния във вашата кухня – във вашия нов хладилник с фризер Arctic AK60350-4!

Виж цената за днес

7

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password