Arctic AK60340NFMT - Виж цената

Ревю на Arctic AK60340NFMT

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Arctic AK60340NFMT 

Обичате ли вкусните, свежи и качествени хранителни продукти? Искате ли да имте уред, който да съхранява любимите ви храни, при най-добри условия? Вече го имате! Днес ще ви представим хладилник с фризер Arctic AK60340NFMT с голям капацитет на обем и някои от най-модерните технологии интегрирани в него, този уред ще запази качеството на вашите хранителни продукти за по-дълго време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Arctic AK60340NFMTВиж цената за днес

Arctic AK60340NFMT Review

Супер охлаждане – хладилникът разполага с възможността за охлаждане на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашите хранителни продукти.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Full No Frost –благодарение на функцията Full No Frost, образуването на големи количества лед във фризерната част е предотвратено, а образуването на скреж в хладилната част остава в историята.

Виж още: Ревю на Beko RCNA400K20ZXP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Риверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват уреда да бъде монтиран според вашите лични нужди и налично пространство във вашата кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60340NFMT е с размери от 59.5 х 65 х 175.4см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 302л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 304 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 19ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 205л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 5кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизйан, множество технологии и енергиен клас А+, Хладилник Хладилник с фризер Arctic AK60340NFMT ще съхранява вашите хранителни продукти при най-добри условия, за да запази тяхната свежест, хранителни качества и витаминни свойства за максимално дълъг период от време. Насладете се на удоволствието от похапването на вкусна и прясна храна, съхранявана при оптимално добри условия, благодарение на хладилник с фризер Arctic AK60340NFMT!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password