Arctic AK60320NFEMT+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK60320NFEMT+

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Arctic AK60320NFEMT+ 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при максимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60320NFEMT+ с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Arctic AK60320NFEMT+Виж цената за днес

Arctic AK60320NFEMT+ Review

Fast Freeze – Голяма фризерно отделение, предлагащо множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Имате различни отделения за всеки тип замразяване.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Arctic AK60320NFE+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Риверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват уреда да бъде монтиран според вашите лични нужди и налично пространство във вашата кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера и интегрираният LCD дисплей, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60320NFEMT+ е с размери от 59.5 х 60 х 185.3см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 287л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 341 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така уреда спада към климатичен клас SN – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 197л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 90л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Arctic AK60320NFEMT+ е нов, модерен охладителен уред, който гарантирано ще осигури максимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте с удоволствие вкусни, свежи и качествени храни, винаги когато пожелаете. Гответе с удоволствие за вас и цялото ви семейство като използвате само най-висококачествени продутки, благодарение на хладилник с фризер Arctic AK60320NFEMT+!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password