Arctic AK60320MT+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK60320MT+

Ревюта Хладилници
7.3

Рейтинг

Arctic AK60320MT+ 

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60320MT+ с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Arctic AK60320MT+Виж цената за днес

Arctic AK60320MT+ Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Регулируем термостат – Охлаждащата система работи безупречно с минимална консумация на енергия. Регулируемият термостат е поставен на удобно място, така че температурата в хладилника може да бъде ръчно регулирана, като по този начин се предотвратява възможността за задействането му по погрешка на потребителя.

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Виж още: Ревю на Beko RCNA400E21DZXP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е много модерен и стилен. Вдъхновен от най-новите модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в сив цвят с матирано покритие, той ще пасне перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK60320MT+ е с размери от 59.5 х 60 х 185.3см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 295л. и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. Климатичният клас, към който спада уреда е SN – ST. Също така, хладилникът разполага с възможността за автономна работа без ток до 18ч.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 205л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 90л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. С капацитета си на замразяване от 6кг. за 24ч., той ще осигури бързото, лесно и ефективно замразяване на големи количества от вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за по-дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Arctic AK60320MT+ е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който гарантирано ще запази вашите хранителни продукти качествени и свежи за дълъг период от време. Наслаждавайте се на вкусна и прясна храна, само на ръка разстояние във вашата кухня, а именно във вашия нов хладилник с фризер Arctic AK60320MT+!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password