Arctic AK54305MT+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK54305MT+

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Arctic AK54305MT+ 

Обичате ли вкусните, свежи и качествени хранителни продукти? Искате ли да имте уред, който да съхранява любимите ви храни, при най-добри условия? Вече го имате! Днес ще ви представим хладилник с фризер Arctic AK54305MT+ с голям капацитет на обем и някои от най-модерните технологии интегрирани в него. Този уред ще запази качеството на вашите хранителни продукти за по-дълго време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Arctic AK54305MT+Виж цената за днес

Arctic AK54305MT+ Review

XXL Bottle – Рафт, поставен на вратата, посветен на съхранението на големи бутилки. Вашите бутилки винаги ще са на ваше разположение!

Fast Freeze XL Zone – Изключително голямо отделение за фризера, което предлага множество възможности за замразяване на големи количества храна, както и бързо замразяване. Имате 3 различни отделения, предназначени за различен тип замразяване.

Fresh Zone – отделенеие, предназначено специално за съхранението на плодове и зеленчуци. Нивото на влагата в това отделение се регулира, като се запават максимално тяхната свежест и витаминни свойства за по-дълъг период от време.

Регулируеми рафтове – ефективно използване на пространството в хладилника чрез придвижване на рафтове, според вашите нужди. Вие решавате как да организирате хладилника си, за да имате достатъчно място за любимите ви храни!

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDWW – Цена и мнения!

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Решен в сребрист цвят, той би бил идеалното допълнение за всяка модерна и стилна кухня. Неговите размери от 54х60х181,2см., го правят изключително практичен, лесен и удобен за поставяне във всяко помещение, без да отнема много от вашето налично пространство. Този уред, разполага с риверсивни врати, което означава, че тяхната посока на отваряне може да бъде променена, според вашите лични нужди и наличното пространство, в което ще бъде поставен хладилника.

С общ капацитет на обема от 291л., той позволява съхранението на големи количества от любимите ви храни. Хладилната част разполага с капацитет от 207л., а фризерната – с 87л. Хладилника разполага 3 рафта от закалено, товароустойчиво стъкло, за да можете да съхранявате лесно и удобно дори по-големи, по-тежки и обемисти хранителни продукти. Трите рафта поставени на вратата, са предназначени за съхранението на големи бутилки и дори на яйца, за да имате максимално свободно пространство върху рафтовете във вашия хладилник.

Фризерната част разполага с 3 големи кутии за съхранение на хранителни продукти, за да съберете максимално количество от любимите си замразени храни. Капацитетът му на замразяване е 4кг. за 24 часа. Енергийният клас А+, към който спада този уред, гарантира неговата енергийна ефективност при работа.

С годишна консумация на електроенергия от едва 267kWh и ниво на шума от 40dB, този продукт ще спести от сметките ви ток и същевременно ще ви осигури качествен и тих капацитет при своята работа. Този модерен уред разполага с възможност за поддържане на ниска температура в продължение на 17ч., дори когато нямате електроенергия, поради възникнала авария, например. Изключително ефективна функция, която предотвратява покачването на температурата в хладилника, за да предотврати развалянето на вашите хранителни продукти!

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизйан, множество технологии и енергиен клас А+, Хладилник с фризер Arctic AK54305MT+ ще съхранява вашите хранителни продукти при най-добри условия, за да запази тяхната свежест, хранителни качества и витаминни свойства за максимално дълъг период от време. Насладете се на удоволствието от похапването на вкусна и прясна храна, съхранявана при оптимално добри условия, благодарение на този хладилник!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password