Arctic AK54270S+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK54270S+

Ревюта Хладилници
7.3

Рейтинг

Arctic AK54270S+ 

Държите ли на качеството на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани в най-добри условия, за да можете да им се наслаждавате за по-дълъг период от време? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим, хладилник с фризер Arctic AK54270S+, с капацитет на обем от 262л. и енергиен клас А+, той гарантира, че ще запази качеството, свежестта и хранителните свойства на вашите любими продукти, за оптимално дълъг период от време!

Arctic AK54270S+

Виж цената за днес

Arctic AK54270S+ Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Mix Zone – Регулируеми рафтове, разположени на вратата, предназначени за съхраняване на контейнери с различни размери, като буркани или сосове. Решавате как да организирате хладилника си така, че да има достатъчно място!

Fast Freeze XL Zone – Голяма фризерно отделение, предлагащо множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Имате различни отделения за всеки тип замразяване.

Широк ъгъл на отваряне – Вашите хладилни имат широк ъгъл на отварен до 120°C за достъп до любимите ви храни, като същевременно защитават мебелите и околните обекти.

Arctic AK54270S + има звуково предупредително устройство, ако вратата не е затворена правилно или остава отворена за повече от 1 минута. Това може да помогне да се избегне покачването на температурата във вашия хладилник, като се спести електроенергия и се запази безопасността на храната. Можете да забравите за грижата за отворената врата!

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQM – Цена и мнения!

Хладилник с фризер Arctic AK54270S+ е с класически дизайн, със сребърно покритие, с дясно отваряне на вратата. Той разполага с отделни врати, както за хладилника, така и за фризера. Вратите са риверсни, така че можете да променяте посоката на тяхното отваряне, в зависимост от вашите лични нужди.

Размерите му от 170,5x54x60см., са идеални за всеки тип дом, тъй като заема малко място пространство. С капацитет на обем от 262л., разпределени както следва: 175л. за хладилника и 87л. за фризера, този уред ще осигури съхраняването на големи количества хранителни продукти, които ще задоволят напълно хранителните потребности на цялото ви семейство.

Хладилникът разполага с 4 рафта, изработено от изключително здраво, товароподемно стъкло, така че да можете лесно и бързо да организирате подредбата на вашите хранителни продукти и да не се тревожите дори за тези, които за по-големи и обемисти.

Фрзиерът разполага с 3 големи кутии, за да съхранвате множество от любимите си замразени храни за по-дълго време. Пълното им отваряне ви осигурява максимален комфорт при тяхната организация. Фризерът е с капацитет на замразяване от 4кг. и то в рамките на едва 24ч.

Освен изключително ефективен, този уред е и енерго-икономичен при своята работа – с годишен ргоразход от едва 257kWh, той се нарежда в челните позиции по минимални разходи на електроенергия. С ниво на шума от едва 40dB, гарантирано няма да бъдете смущавани от неприятен звук, възпроизвеждан при неговата работа. 

Нашето мнение за продукта:

Изключително ефективен, с голям капацитет на обема и множество от най-модерните технологии, хладилник с фризер Arctic AK54270S+ ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Те ще бъдат свежи, със запазено качество и витаминни свойства за много по-дълго време, в сравнение с тяхното съхранение в обикновен хладилник. Ако държите на качествената храна и искате да и се наслаждавате по всяко време – този хладилник е точният изобр за вас! С него ще имате свежи и вкусни продукти на една ръка разстояние във вашия дом.

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password