Arctic AFD6200A++ - Виж цената

Ревю на Arctic AFD6200A++

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Arctic AFD6200A++ 

Искате ли нова, модерна пералня машина, която да се грижи за перфектното изпиране на вашите дрехи? Държите ли на качественната поддръжка на техните материи, цветове и мекота? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Arctic AFD6200A++ с 16 изпиращи програми, гарантира искрящата чистота на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването дори на най-фините материи! Бъдете стилни и елегантни, с перфектно чисти дрехи, по всяко време във вашето ежедневие!

Arctic AFD6200A++Виж цената за днес

Arctic AFD6200A++ Review

EcoWash – тази функция ви предоставя възможността да изпирате вашите дрехи със студена вода, със същото качеств, като при програмите с по-висока температура на изпиране. Това гарантира както по-дълготрайното запазване на цветовете на дрехите, така и грижа за тяхното качество и мекота.

Отложен старт – можете да настроите началния час на изпиращия цикъл в рамките на 24 часа. Заредете пералнята, изберете програма и настройте нейния старт в най-удобното за вас време.

AquaSafe – тази система засича точното количество вода, което ви е необходимо за изпиране на вашите дрехи. Това ви гарантира нисък разход на вода и електроенергия, както и по-висока безопасност при употреба на вашата пералня машина.

Wool Program – тази програма е специално създадена за изпирането на вашите вълнени дрехи. Тя почиства упоритите петна в дълбочина, като в същото време запазва качеството и мекотата на специфичните вълнени материи.

Dark Colours – програма, специално предназначена за изпирането на вашите черни и тъмни дрехи. Тя запазва цветовете наситени, без опасност от тяхното избеляване или захабяване. Черното е още по-черно, с помощта на Dark Colors Program.

Виж още: Ревю на Beko WRE6512BWW

Производителите от Arctic винаги са полагали големи усилия при създаването на качествени и в същото време модерни домашни уреди. Пералня Arctic AFD6200A++, не прави изключение. Тя е създадена в класически бял цвят, като той е перфектно допълнен от сребристите елементи, намиращи се на люка за зареждане, контролният бутон и чекмеджето за перилни препарати. Това придава изключително стилен и модерен външен вид на вашия домашен уред, като той би паснал перфектно във всеки изискан и модерно обзаведен дом.

Размерите и от 47х60х84см., я правят лесна и удобна за поставяне във всяко помещение, без да заема много от наличното ви пространство. С капацитет на обема от 6кг., и мощност на работа до 1200 об/мин, тази пералня машина гарантира перфектното изпиране дори на по-големи количества дрехи. Енергийният и клас А++ ви гарантира, че освен качествена при своята работа, пералня Arctic AFD6200A++ е и много енергономична.

С годишен разход на електроенергия от 170kWh и на вода от 8800l, тя се нарежда на едно от първите места по ниски разходи при своята работа. Освен много енергоикономична, тази пералня машина е и изключително тиха. С ниво на шума от 72dB при центрофугиране и 59dB при изпиране, тя няма да ви смущава с неприятни шумове, независимо в кое от помещенията във вашия дом ще бъде поставена. Тази функция е изключително полезна, особено за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство.

Пералнята предлага 16 програми за изпиране. Можете да избирате от специални програми за ризи, тъмни дрехи, програми за памук, вълна или дори за вашите спортни дрехи. В същото време има и програми, посветени на предварителното подсушаване на вашите дрехи, благодарение на мощната работа на центрофугата. Това съкращава времето, което ще ви бъде необходимо за изсъхването на вашите дрехи, почти на половина!

Нашето мнение за продукта

Пералня Arctic AFD6200A++ е предназначена за тези от вас, за които качеството има значение! Поддържайте вашите дрехи винаги искрящо чисти, със свеж аромат и меки материи, долбижаващи се по качество до първия ден на тяхното закупуване. Тази пералня машина ще бъде верният съюзник, на всяка спретната домакина, в борбата с упоритите петна. Изглеждайте зашеметяващо по всяко време от вашето ежедневие!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password