Star-Light 22DM3500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 22DM3500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Star-Light 22DM3500 

Искате нов телевизор, с добро качество на картина и звук, с допълнителни възможности за свързване към други утсройства? Вие сте от практичните домакиснтва, които не държат на внушителните размери на своя телевизор? Ние имаме точното предложение за вас! Телевизор LED Star-Light 22DM3500 с Full HD качество на картината и практични размери, ще ви предложи невероятно телевизионно изживяване, събрано в 22-инчовият екран на този LED TV.

22DM3500

Виж цената за днес

Star-Light 22DM3500 Review

Отлични цветове от всеки ъгъл – изображенията стават още по-реалистични, благодарение на бързото време за реакция на вашия LED TV. В същото време, благодарение на иновационните технологии, телевизорът има ъгъл на видимост до 178 градуса, което ви позволява да се насладите на кристално ясна картина, независимо от коет кътче на вашия хол, гледате телевизия.

Мултимедийни възможности – вашият дом може да се превърне в истински център за забавления, благодарение на 2 HDMI входа и 1 USB порт. Свържете лесно и удобно преносимите си устройства към вашия телевизор и се насладете на цялото им съдържание.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 28DM3500 – Цена и мнения!

Star-Light 22DM3500 е малък, практичен, но много ефективен телевизор, който може да бъде използва като алтернатива на екрана на настолния ви компютър. Той има HDMI порт, за да можете да го свържете към всеки компютър или лаптоп. Star-Light 22DM3500 е телевизор с диагонал на екрана от 55 см. Разделителната способност на екрана е Full HD, което означава точно 1920×1080 пиксела. Този телевизор, въпреки практичните си размери, има изходна сила на звука от 10W, осигурена от два високоговорителя от по 5W всеки. Тази мощност е напълно достатъчна, за да имате кристалено чист и достатъчно силен звук, когато използвате телевизора у дома.

Размерите на този телевизор са изключително практични – 57.8x38x12.3см, което го прави изключително удобен както за вашия хол, така и за вашата спалня или дори офис. Също така има USB порт, в който можете да поставите USB флаш памет или външен твърд диск. Филми, музика и снимки могат да се възпроизвеждат върху вашият телевизор много лесно. Липсата на пространство няма да се влоши от нуждата от телевизионен приемник. Можете да въведете картата на вашия доставчик на телевизия директно в слота CI +. Консумираната му мощност е едва 36W, което освен ефективен, го прави и изключително енергономичен уред. Дизайнът му е стилен, с тънка рамка около екрана и цвят, решен в класическо черно.

Нашето мнение за продукта:

Star-Light 22DM3500 е един от практичните телевизори на пазара. Със скромни размери от една страна и висока ефективност на работа от друга, той е често предпочитан за по-малките домакинства. Възможността му да бъде използван като компютърен монитор, го рпави много удобен и мултифункционален. Наслаждавайте се на любимите си филми или преразгледайте спомените си запечатани в снимки от вашето USB, директно на 22-инчовият екран на вашия телевизор. Подарете си качествена картина и отличен звук, в изключително компактни размери. Защото най-скъпите подаръци, идват в най-малките опаковки!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password