Philips 32PHT4112/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PHT4112/12

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Philips 32PHT4112/12 

Ако сте страстен потребител на електроника и се интереувате от новите технологии, то вие сте попаднали на правителното място. Днес ще ви представим телевизор Philips 32PHT4112/12. Стилен в своя дизайн и на изключително достъпна цена, този продукт би заинтригувал всеки потребител, за който цената и качество, са неизменно свързани. Този телевизор, разполага с HD качество на изображението, висок контраст, наситени цветове и ясно възпроизвеждане на звук. Можете да усетите удоволствието от развлчението пред екрана с този изключително удобен за използване модел.

Philips 32PHT4112/12

Виж цената за днес

Philips 32PHT4112/12 Review

LED осветление – с вграденото LED задно осветление, можете да се наслаждавате на ниска консумация на енергия от една страна и изключително стилен дизайн от друга. В комбинация с високата яркост, невероятен контраст и живи цветове, този телевизор създава стил и удобство във всеки дом.

Digital Crystal Clear – За естествено изглеждащи снимки от всякакъв източник, Philips създаде функцията Digital Crystal Clear. Независимо дали искате да гледате любимите си програми, филми или просто искате да следите новините от света, вие ще имате възможността  да се наслаждавате на всичко това в картина с оптимален контраст, цвят и острота.

USB завъзпроизвеждане на мултимедия – Споделете забавлението. Свържете USB памет, цифров фотоапарат, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към вашия USB порт на вашия телевизор, за да се наслаждавате на вашите снимки, видео и музика с лесния за използване браузър за съдържание на екрана.

Philips 32PHT4112/12-2

Този прекрасен телевизор е с резолюция 1366х768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Екранът му е с диагонал от 80см. Моделът е с тънък дизайн, а удобните му странични крака са проектирани така, че да създават пространство под телевизора, където обикновено седи традиционна стойка, предлагайки ви по-завладяващо изживяване за гледане.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 40DM5500 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Philips 32PHT4112/12 е изключително надежден и качествен, за класът продукти, към който спада. Създателите му от Phillips, са се постарали да разгледат всеки аспект – от технологията до дизайна, така че да предоставят на своите потребители възможността да получат максимално качество на минимална цена. Ако  сте от хората, които обичат да прекарват време пред малките екрани, но не желаете да отделяте голяма част от бюджета си именно за телевизор, то този продукт е идеален за вас. Насладете се максимално на любимите си филми и предавания с изключително високото качество на картина и звук, които ви предлага този модел.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Екран - 8
Дизайн - 8
Цена - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password